24hbc

Summering och funderingar kring 24hbc

Orkar inte skriva posten för 24hbc så jag testar och videoblogga för första gången.
Man får ta det med en nypa salt, men hoppas att det uppskattas. Skriv gärna en kommentar vad ni tycker om det och om jag aldrig mer ska ge mig på det eller om jag ska ge det ett nytt försök.

<--- FLASH-OBJEKT BORTTAGET --->

Jag vet att han heter Jonas Lejon och inte Johan, men som sagt oredigerat och oförberett så man får ta det där också.

Saker som nämns i videon:
www.handlat.nu
www.goldfishcrm.com
www.24hbc.com
www.lokaliker.com
www.superlokal.se
www.pantamycketmera.net
www.tweetedbrands.com
www.sharity.org

Rösta på ditt favorit 24hbc projekt

Handlat.nu som när vi släppte den under 24hbc

Handlat.nu som när vi släppte den under 24hbc

Nu är 24 hour business camp över för denna gången och det har varit en jätte rolig och nyttig erfarenhet för mig personligen. Det var mycket intressant att träffa alla människor som man bara pratat och träffat genom t ex Twitter och läser om på bloggar. Idéerna bara sprutade där uppe och det vara en helt underbar miljö att träffa nya människor som är likasinnade och utveckla på. Jag kommer absolut att ta möjligheten att delta igen om tillfälle ges. Jag tänkte skriva en längre post angående evenemanget och de tjänster som utvecklades under dessa 24 timmar.

Spontant skulle jag vilja tacka dom som var med i mitt lag och utvecklade tjänsten tillsammans med. Det var riktigt givande. Visst det finns ett par buggar och liknande och saker som man skulle vilja göra bättre. Men om vi ser till hela hur mycket vi lyckades åstadkomma under 24 timmar så är det grymt imponerade av oss. Vi lyckades på ett eller annat sätt att implementera alla funktioner som vi hade satt upp som mål. Som sagt kanske inte med den kvalitén som hade önskats, men vi GJORDE det. Vi är bra vi! Tanken och funderingarna kring projektet är väl att det ska jobbas vidare på det och förhoppningsvis nischa den lite när det finns tid. Tror riktigt mycket på idéen. Nu till det som egentligen skulle förmedla med denna posten.

Det är så att 24hbc har något som dom kallar ”Folkets röst” och det går ut på att folk får rösta på dom fem projekt som dom gillar mest/bäst. Handlat.nu som var mitt/vårat projekt är naturligtvis en av dom 54 projekt/tjänster som skapades under eventet som man nu kan rösta på. Gillar du våran tjänst så får du gärna lägga en röst på oss.

Du ser och kan rösta på projekten på www.24hbc.com/2009/10/rosta-pa-dina-favoriter-fran-24hbc.html

24hbc snart börjar det

Gårdagen bestod mesta dels av en bilfärd upp till huvudstaden och sedan mingel med övriga deltagare på eventet. Nu sitter vi och väntar på att det hela ska börja, ca 30 min kvar. Jag hinner inte att skriva något längre utlägg utan väljer istället att lägga upp lite bilder på Yasuragi, Hasseludden, där vi hela eventet går av stapeln och där vi också bor.

Ni kan följa vårat Twitterflöde på Handlat.nu eller direkt via @handlat

24hbc_yasuragi24hbc_rummet

Goodiebag på kudden från Glesys. Trevligt!

Goodiebag på kudden från Glesys. Trevligt!

24hbc_vy

Handlat.nu i sina snygga Yukata

Handlat.nu i sina snygga Yukata

Presentation

Presentation

Presentation av sponsorer så som Blocket, Bonniers, SvD, Microsoft och Wyatt

Presentation av sponsorer så som Blocket, Bonniers, SvD, Microsoft och Wyatt

Handlat.nu har presenterat sig på 24hbc

Nu har vi äntligen lyckats lägga upp våran presentation på vårat projekt/tjänst som vi kommer att utveckla under 24hbc, nästa vecka. Har inte kanske påannonserat det innan men jag kommer att delta tillsammans med Andreas Eriksson, Erik Falk och Joacim Ståhl. Det är gänget som jag delar kontor tillsammans med så vi tillbringar den mesta delen av vår vakna tid tillsammans och även nu uppe i Stockholm. Det ska bli riktigt roligt och spännande.

Läs vår presentation: ”Handlat.nu presenterar sig”.