LociLoci tar betalt om du inte avslutar

Om ungefär en vecka så kommer LociLoci gå ur sitt Beta stadie och där genom så kommer dom också att införa en form av abonnemang. Det kommer att kosta 5 kr / vecka och alla som registrerade sig av nyfikenhet av denna positioneringstjänst kommer alltså att bli debiterade 5 kr / veckan på sin mobilräkning om man inte säger upp sitt medlemskap. Det ska tydligen ha gått ut ett sms som informerar om detta till alla närvarande kunder. Jag har dock inte fått det smset utan fick veta det genom Dan Nilssons blogg som hade skrivit inlägget LociLoci gör en fuling.

Som Dan skriver så strider detta mot konsumentköpslagen och man blir mer eller mindre påtvingad detta. Dan skriver i sin tur att han inte ska säga upp sitt utan kommer att gå vidare med ärendet om han skulle bli debiterad för något han inte har godkänt.

Jag vågar inte riktigt göra det och slipper helst allt trubbel som man kan göra. Och är det nu så att du har ett konto hos LociLoci och inte heller har fått något sms så rekommenderar jag att du göra på följande sätt:

Skicka ett SMS med texten “Lociloci stop” till 72311

  1. Andreas Eriksson Svara

    Bra att du påminner, jag fick dock detta sms

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>