Brorsan tar studenten

Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting här och det har hänt en hel del sedan sist. Dock så kommer jag inte skriva om detta i denna posten utan det får komma under veckan. Denna posten kommer jag tillägna min bror, Hampus Jarnesjö, som tar studenten idag. Helt ointressant för det allmänna skaran, men jag tänkte hylla honom med en litet smickrande kollage. Hittade tyvärr inte sånna bilder som jag hade hoppats på, men det är väl i och för sig positivt att han inte bråss på mig.

Han funderat på att optimera posten på hans namn så att det var det första som kommer upp när någon söker på hans namn, men han kanske inte skulle uppskatta det allt för mycket så jag är snäll. Det är ju ändå hans dag idag.


Hampus_Studenten

Klicka för större

Jag får väl passa på att önska honom lycka till i livet med allt han nu kommer göra och inte göra. Har tar studenten från Elprogrammet, Automation, på Lars Kaggskolan, Kalmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>