WebReady Sweden AB i Drivet

Detta är grymt! Jag har varit med i min första artikel skriven bara om mig och mitt företag. Det är entreprenörsmagasinet Drivet som drivs av Drivhuset, som hjälper studenter att förverkliga sina drömmar, som intervjuade mig. Den är lite out-to-date för den gjordes i våras, men kom inte ut förrän nu och det har hänt en hel del sedan dess. Det är jätteroligt att få uppmärksamhet och att uppmärksammas för att man göra bra saker.

Jag tog själv hjälp av Drivhuset när jag startade mitt företag. Dom hjälpte mig att formulera min första affärsplan samt hade möten som gjorde att man fick träffa Skatteverket och ställa frågor och hjälpa en att komma igång. Dom håller/samordnar även mycket intressanta föreläsningar, bland annat Fredrik Härén.

Drivet ges i tryckt format, men går även att laddas ner gratis via Qiozk. Det är fler kalmarföretag med i tidningen och det är jätteroligt. Det är mycket intressant läsning som jag verkligen rekommenderar att ni laddar ner eller försöker få tag på ett tryckt nummer för intressant läsning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>