Julafton pa en sandstrand

Nu ar jag ner i Mexiko fortfarande pa Playa del Carmen. Nu ar det inte manga dagar kvar tills jag ska atervanda hemma till den kalla och vanliga vardagen.

Vi har haft det riktigt gott har nere med mycket sol och bad och mycket god mat och dryck. Det kanns aningen udda att man kommer att tillbringa julafton pa en kritvitsandstrand och si sa dar 29 grader. Men jag klagar inte. Jag ar mer av en sommarmanniska an vintermanniska. Sa det ar bara valkommet.

Klarade inte att dagar har nere utan dator sa hittad ett internetcafe till slut for att tillfrestalla min behov. Hade jag haft min egna med mig hade jag kunnat stanna mycket langre. Skota affarerna har ifran.

Nehe nu tar snart min tid snart slut har sa jag far kommer med en mer grundligt rapport nar jag kommer hem och lagga upp lite bilder. Till dess for jag onska God Jul. Pa aterseende. Imorn ar det julafton och da blir det pairaglide efter bat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>