Semester

Hemma efter lite semester

Hemma och tillbaka i vardagen efter en underbar semester i Bad Gastein. Skönt att få börja koda igen och gör det man verkligen brinner för. Har massa spännande grejer på G framöver så detta kommer bli en mycket rolig vår som förhoppningsvis snart kommer till oss.

Julafton pa en sandstrand

Nu ar jag ner i Mexiko fortfarande pa Playa del Carmen. Nu ar det inte manga dagar kvar tills jag ska atervanda hemma till den kalla och vanliga vardagen.

Vi har haft det riktigt gott har nere med mycket sol och bad och mycket god mat och dryck. Det kanns aningen udda att man kommer att tillbringa julafton pa en kritvitsandstrand och si sa dar 29 grader. Men jag klagar inte. Jag ar mer av en sommarmanniska an vintermanniska. Sa det ar bara valkommet.

Klarade inte att dagar har nere utan dator sa hittad ett internetcafe till slut for att tillfrestalla min behov. Hade jag haft min egna med mig hade jag kunnat stanna mycket langre. Skota affarerna har ifran.

Nehe nu tar snart min tid snart slut har sa jag far kommer med en mer grundligt rapport nar jag kommer hem och lagga upp lite bilder. Till dess for jag onska God Jul. Pa aterseende. Imorn ar det julafton och da blir det pairaglide efter bat!

Mexico aquá­ vengo

Nu är det inte många timmar kvar tills man ska sätta sig i bilen och köra upp till Stockholm, Arlanda, för att åka First Class till Mexiko. Det blir jag och min familj med mamma, pappa och lillebror som åker tillsammans med våra grannar. Det ska bli helt underbart och denna underbara vistelse kommer att vara i 16 dagar.
Så för första gången i mitt liv så kommer jag att fira jul/julafton på en sandstrand liggande i en solstol och få massage samtidigt som man låter ett par Cuba Libre glida ner.

Det som jag har skrivit upp på min agenda och ska utföras under resan är djuphavsfiske, hoppas på en riktigt stor och fin Blue Marlin, och sen att åka och kolla på Mayaindianernas mästerverk. Sen är det bara att lapa så mycket sol som möjligt och äta gott och låta ögon vila på något vackert.

Que tengas un buen tiempo aquà­ en casa en el frà­o, porque yo me deberà indemnizar al sol con paraguas bebidas y hermosas mujeres.