Jag stödjer Mustaschkampen!

Dagen till ära pryds min överläpp av en snygg snorbroms. Det är för att visa att jag stödjer Mustaschkampen och med detta har jag även passat på att skänka en slant också till Sveriges vanligaste cancerform som får alldeles för lite uppmärksamhet.

Dagen kan därför inte gå förbi utan att jag stolt visar upp min snygga mustasch.

Mustaschkampen

Mustaschkampen

Detta är mitt bidrag för att skapa bättre förutsättningar och att göra förändring. Vad gör du?

 1. Zu-Yon Han Svara

  Hej!

  Tack för att du har uppmärksammat årets Mustaschkamp i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som ju faktiskt är Sveriges vanligaste cancerform. En man i timmen drabbas!

  Klockan 09.00 imorse utsågs Kennet Andersson till årets Mustaschmästare 2010. Då hade han samlat in 252 786 kronor! Vänligen se länken: http://blogg.cancerfonden.se/kennet-andersson-arets-mustaschmastare-2010/2010/05/.

  Tävlingen är avslutad, men det går att skänka pengar till mitten av juni.

  Hör gärna av er vid frågor och återigen tack!

  Vänligen,
  Zu-Yon Han

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>