En runda på gymet

Efter ha känt mig lite förkyld och lite tungt på Crossfiten igår så bestämde jag mig att ställa in dagens crossfitpass för att jag inte riktigt vågade att dra upp pulsen på de nivåer som det blir med en vanlig WOD. Så istället bestämde jag mig för att ta mig en liten runda på gymet.

Det blev 20 min och 4.8 km i rodden för att sedan köra igenom lite bröst, biceps och mage. Ska väl erkännas att det inte var alltför seriöst utan mest skönt att komma ut lite och röra på sig utan att dra upp pulsen för högt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>