jarnesjo.net version 2

Så nu har det tagit lite längre tid än vad jag hade planerat först när jag satt igång med att göra den nya designen. Det strulade lite när jag skulle skriva om Barnonens klass för att hämta twitter flöde med php. Det var ju en bra början så varför skriva allt igen såg jag tog den klassen och kompletterade den lite med tidsformatering och så att webbadress länkades och likadan mentions på andra användare. Blev faktiskt ganska nöjd med det.

Som ni ser så fortsätter jag med väldigt minimal design som jag gillar. Försökte hålla det enkelt och stilrent och gå lite under less is more. Hoppas ni gillar det och lämna gärna en kommentar om vad ni tycker och vad som kan göras bättre.

 1. Jonas Svara

  Mumma! Ser bra ut, kaanske inte det mest användarvänliga formuläret om jag ska klaga… =)

  • Jarnesjö Svara

   Tack så mycket! Det kan jag hålla med dig om att det kanske inte är det mest användarvänligast formuläret, men jag ville få det att svälta in med det andra. Satt faktiskt och testade en hel del. Jag får känna på det lite till, men behåller det så länge.

 2. Jonas Svara

  Annars gillar jag den clean:a designen och listningen till höger.

 3. Andreas Svara

  Bra jobbat!, tycker det är en klar förbättring från ”version” 1.

  Den duger som muckup :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>