Så får du nödvändig debug-info från användare

Som webbutvecklare kan det vara ett helvete ibland att få allting att fungerar på samma sätt i alla webbläsare. En roligare blir det när användare hör av sig och rapporterar att saker och ting inte fungerar som det borde, men det blir ett helvete att återskapa felet eller överhuvudtaget få ut nödvändig debug-info så som webbläsare, version av webbläsare samt upplösning t ex. Många gånger är det lite nördigare som vi utvecklare kan och vet hur man hittar men inte som den alldagliga slösurfaren.

Men med Support Details blir det i alla fall lite enklare då den skickar dig som webbutvecklare den nödvändigaste informationen du kan tänkas behöva som operativsystem, webbläsare, upplösning om användare tillåter cookies och javascript. Allt för att det ska vara enklare att kunna återskapa felet och sedan rätta till det.

Har du tips andra smarta tjänster som underlättar liknande problem så tar jag gärna emot dessa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>