Nu kan du följa ditt instragram-flöde på instagram.com

Idag så släppte Instagram det man för ett år sedan tillbaka inte trodde skulle komma nu kan du följa ditt instagram-flöde via just instagram.com. Man passade även på att uppdatera utseende en del sedan man släppte profilsidorna öppna.
Känslan var att man just skulle satsa på att bara vara en mobilapp och att man släppte ett API som skulle låta kreativa användare/utvecklare att bygga tjänster och webbvarianter. Men sedan Facebook köpte upp Instagram så har man kanske ändrat inriktning och öppnar för ytterligare en inkomstkälla eller så vara man bara inte nöjda med andra utvecklare lyckades att göra. Eller är man nu påväg att gå ifrån just att bara vara en mobilapp?

  1. Andreas Eriksson Svara

    Det blir väl ofta döden för tjänster som denna, det börjar bra och tjänsten utvecklas för att det är roligt. Sen blir det kommersiellt och pengarna måste in. Redan idag har ju Facebook problem med reklamintäkter för att ytan i mobiltelefonen är så liten. Kanske är därför dom gör det på webben, finns kanske fler intäktsmöjligheter..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>