Min första backup på Kickstarter

Det var för någon månad sedan jag gjorde min första backup på Kickstarter. Vilket är en tjänst som hjälper folk att att presentera sina idéer och hitta folk som är villiga att hjälpa till med pengar för att deras drömmar, produkter ska kunna gå från idé till verklighet.

Mitt första blev The Nifty MiniDrive vilket omvandlar minneskortsläsaren på din Mac till en extra hårddisk med en design som får den att smälta in. Själva produkten är egentligen bara minneskorthållaren i vilken man stoppar in hur stort MicroSD kort man vill. Suveränt för datorer så Macbook Air som inte har jättemycket utrymme i sig från en början och med denna produkten så kan du öka ditt utrymme med 64 Gb vilket är 50 % om du kör 128 Gb disken.

Snyggt och smidigt och utan att behöva slippa släpa runt på otympliga hårddiskar.

Jag sitter och kollar med jämna mellanrum om jag hittar nya intressant produkter/idéer som jag kan vara med och backa upp. Man ska premiera folk som vågar och försöker och jag hade gärna sett att folk hade hjälp mig på samma sätt om jag gjort något liknande.

Hittar du något intressant på Kickstarter som man borde kika på?

  1. [...] anlände min första Kickstarter-investering i form av Nifty Minidrive. Snabbt förklarat är det en min... jarnesjo.net/nifty-minidrive-anlander

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>