Min arbetsplats på Twitter

Idag så var det storstädning på kontoret och det hela artade sig på Twitter. Det började med att Jocke skickade upp en bild och av en slump så replikerade jag med att ta en bild på min arbetsplats med hans bild uppe. Det rolig med det hela att det var fler som svarade på min och med min bild uppe och så rullade det på så ett par omgångar.

Ganska roligt tycker jag som tänkte dela med mig av dom bilder jag lyckades att spara ner innan jag lämnade kontoret.

@joacimstahl

jarnesjo

linuxprofessorn

leitet

BaronOfSweden

erfalk

Ganska rolig uppföljning av en bild tycker jag. Alltid roligt att se folks arbetsplatser också.

  1. Tobias Svara

    Litet smidigt tangentbord! Vad är det för modell?

    • Nicklas Jarnesjö Svara

      Apple Wireless Keyboard. Helt klart det bästa tangentbord jag haft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>