MacHeist 3 Bundle – 12 Macprogram $39

Tänkte bara passa på att rekommendera MacHeist 3 Bundle för att Macanvändare. Det är en grupp/företag som har satt ihop 12 st intressanta program för otroliga 39 dollar. Det riktiga värdet av programmen är 980 dollar. Så det är verkligen ett grymt erbjudande.
Om ni undrar hur det är möjligt så är det tillsammans med företagen bakom programmen man gör detta och mestadels av pengarna kommer att gå till välgörenhet. Än så längre har man skrapat ihop 425 000 dollar till välgörenhet.

Själv är jag riktigt sugen på att kolla in Espresso som är en utvecklingseditor, men den släpps tyvärr inte förrän man nått 500 000 i välgörenhet. Tror dem kommer att klara det dem sista dagarna ändå.

Andra program som jag har testat och gillat så här några timmar efter att jag har köpt det är Littlesnapper och Boinxtv.
Så ta en titt på www.macheist.com och se om det är några program som kan falla just dig i smaken så får du en massa andra på köpet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>