Live Score Addicts – den ultimata live score appen för fotboll?

Som det fotbollsfreak man är så hinner man inte alltid kolla på alla matcher, men tycker det är fruktansvärt roligt att hålla koll på resultat. Vilken är då den ultimata appen för detta så man enkelt kan se vilka matcher som spelas och hur det går och har gått i dagens matcher? Jag har testat ”Live Score” från Euro Sport och även Barclays app för detta och dom har varit bra men saknat något.

Det jag vill se i en app av denna karaktär är

  • Enkelt överskåda dagens matcher (valda ligor och turneringar)
  • Se uppställningar
  • Hur lång tid som det gått
  • Viktiga händelser för matchen som gula & röda kort, byten och mål
  • Pushnotiser om händelser för mitt favoritlag eller valda matcher

Vissa appar har en del men inte allt, men idag så hittade jag minst sagt en intressant app som har allt jag efterfrågar man kan prenumerera på ett lag och enkelt följa alla matcher utan att aktivt behöva välja specifika matcher.

Det lilla jag har kolla på appen än så länge så verkar den även erbjuda höjdpunkter i den mån dom får tag på dom och det ser jag som en bonus pga rättighetskrabb som det brukar medföra.

I mina ögon, med reservation för lite användning, så är Live Score Addicts den ultimata resultat-appen för fotboll.

Den är gratis och laddas ner via iTunes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>