Google Chrome is fast

Jag har sedan en tid tillbaka gått över till Google Chrome helt och hållet som min standard webbläsare när det både gäller surfning och som utvecklingsläsare.

För tillfället har jag dock lite problem med Flash i nya beta versionen till Mac, men på något sätt så är det ursäktat för det är så bra i övrigt och att det kommer att ordna till sig väldigt snart.

Hittade en ”reklam” video från Google själva som jag tyckte vara briljant och bara var tvungen att dela med mig av. De lyckas alltid förmedla sitt budskap på ett snyggt, imponerande och lite annorlunda sätt.

Så för er som fortfarande använder en stenålders webbläsare som Internet Explorer är det ett ypperligt tillfälle att byta till en webbläsare med stil och klass och även gör oss webbutvecklare gladare. http://www.google.com/chrome

  1. Dennis Svara

    Haha vilket underbart klipp. Fascineras över hur mycket tid de lagt ner och hur tydligt snabbheten visas. Riktigt bra Google!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>