Facebook Home ”Launch Day” – Facebooks målgrupp?

<--- YOUTUBE HAR TAGIT BORT VIDEO --->

I fredags den 12 april så släpptes Facebook Home och där med och deras lanseringsvideo där Mark Zuckerberg är med. Zuckerberg kommer in och ska peppa sin medarbetare att idag är den stora dagen och då sitter en av medarbetarna och knappar med Facebook Home och är väldigt distraherad av detta och höra in vad som händer runt honom. Precis som det är i verkligheten och det är väl ganska talande video för hur det är att bli uppslukad av sin telefon.

Satt och funderade på vilken som är deras tänkta målgrupp idag? Är det första gångsköparna till en smartphone som kommer att köpa HTC First med Facebook Home? Vilken är den primära målgruppen på Facebook nu för tiden? Är det folk runt 40-50 eller vilka är det?

De som uppdaterar mest hos mig är i 40-50 års åldern och de som precis har fått barn.

Hörde nyligen att ”kidsen” hänger på Twitter och Instagram så dom kan väl inte räknas som målgruppen eller är detta ett försök att vinna tillbaka dom?

Vilken är Facebooks primära målgrupp tror du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>