iPhone-skal från CaseStore.se

För någon vecka sedan så satt jag funderade över något nytt tillbehör till iPhonen och började att kolla runt på nytt skal. Jag har idag Apples egna iPhone 4 Bumper och är väl egentligen nöjd. Det enda som är jobbigt och känns lite vanskligt är att ta upp den ur fickan då gummikanten fastnar och det känns som man håller på att tappa den om man inte är försiktig. Jag twittrade ut och frågade om folk hade något bra förslag på skal.
Det var då CaseStore.se nappade och kontaktade mig om jag var sugen på att ta en titt på deras senaste skal. Naturligtvis var jag detta och så efter några dagar som damp det ner i brevlådan ett EQ Sceletto (iPhone skal).

Första känslan av skalet när man packar upp det är att det känns tunt och kanske aningen bräckligt, men sedan när man tar i det så är det hårt och känns riktigt gediget. Det har en skön mattsvart yta. När sätter på det på iPhonen så sitter den även här som en smäck och den ligger bra i handen och det känns riktigt bra.

Ska man klaga över något så är det absolut inte kvalitén utan snarare motivet på skalet som kanske inte faller mig själv helt i smaken.

Så detta är absolut en produkt jag skulle rekommendera och kommer att använda.

IMG_1232

IMG_1233

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>