CubeCup TV avsnitt 4

Även denna vecka så levererar vi ett avsnitt av CubeCup. Denna gången handlar det bland annat om askmoln, statistik och sedan blir det lite mera siffror.

Setupen för denna veckas show så lite annorlunda ut då Erik Falk var mer för första gången efter några veckors frånvaro. Bakom kameran fanns inte Joacim som i vanlig ordning utan han tyckte det var viktigare att grilla så fick Oskar Karlsson hoppa in och skötte detta med bravur. Tack vare Oskar så provade vi även att sända avsnittet live över Bambuser. Vi fick hade ett antal besökare på detta och ett par frågor och och liknande så det var roligt.

Vi kommer att testa att köra live även denna veckan men funderar på att testa Ustream denna gången. Mycket för att utvärdera vilket som passar vårt ändamål bäst. Vi tyckte vi saknade en lista över vilka som kollade programmet i Bambuser och tror att detta kan erbjudas bättre från Ustreams sida, men som sagt det återstår att se.

Alla förslag på förbättringar och alternativa lösningar på saker och ting tages emot med tacksamhet.

Om ni undrar över varför avsnittet känns aningen suddig så testat vi ny kameraposition och lite andra inställningar som inte föll igenom riktigt som vi vill och detta kommer vi förhoppningsvis kunna lösa till nästa avsnitt.

CubeCup TV S01E04

Se avsnittet på CubeCup TV och lämna gärna en kommentar. Ni kan även följa @CubeCup på Twitter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>